Sonnehove en de Lisse Psychogeriatrie

Savant Zorg Someren en Asten

Project:
Renovatie voor 4 woonkamers op 2 psychogeriatrische afdelingen en 1 verenigingsruimte:
– Interieuradvies

Doel:
De psychogeriatrische afdelingen in woonzorgcentrum Sonnehove en de Lisse worden gerenoveerd. Met het oog op de bestaande situatie worden er nieuwe sferen ontworpen waarbij de woonkamers nadrukkelijk aanwezig zijn en makkelijk door de bewoners gevonden kunnen worden. Met specifieke materiaaltoepassing wordt een duurzame situatie ontwikkeld, met een kleurenplan wordt er warmte in de woonkamers gebracht.

de lisse wk

IMG_8844

De Lisse woonkamer

Plattegrond verenigingsruimte. Tekening Jan Rooze Architectenburo

Plattegrond verenigingsruimte. Tekening Jan Rooze Architectenburo

bewerkt3

De verenigingsruimte

 

 

xxx